EL NOSTRE ÀDAM

EL NOSTRE ÀDAM

El nostre Àdam somriu i està content quan ens veu riure.
El nostre Àdam corre, salta, juga i crida omplint-nos sempre d'alegria.
El nostre Àdam ens abraça, repartint tendresa a tots els que estima.
El nostre Àdam és un regal immens amb el que ens ha obsequiat la vida.
El nostre Àdam és un futbolista apassionat que encomana als seus companys, la seva força i energia.
El nostre Àdam és com un savi antic, de qui hem après les coses importants.
El nostre Àdam és valent, com el més gran dels guerrers que ens ajuda a lluitar, per mirar sense por la vida.
El nostre Adam és sensible com una papallona, que transforma la tristor en alegria.
El nostre Àdam està en el blau del mar i en la claror dels estels que juguen amb la lluna.
El nostre Àdam està en els rajos de sol matiners i el verd de les fulles.
El nostre Àdam viu ara al nostre cor.
Anirem creixent plegats, sabent que no has marxat i les coses que semblen haver quedat pendents les farem junts i units per sempre.
Estimat Àdam gràcies per l'amor, la força i l'energia que ens dones.

(Jordi i Miki Juanola)

diumenge, 3 de juny del 2012

FELICITATS!!!! 9 ANYS




FELICITATS estimat Àdam, avui és el teu aniversari, 9 anys.
Intento imaginar com seria el dia d’avui amb tu,  t’hauries llevat molt esverat, cridant, nerviós  i feliç, ja que aquest dia sempre havia sigut molt important per a tu, el viuries un mil per cent com sempre feies.  No se quina festa hauries fet, quan eres més petit sempre volies fer-la al nomo park, però l’any passat ja em vas dir que volies canviar, que faries una festa de gran (festa que no vas poder fer per què ja havies marxat). El que tinc clar és que seria amb tots els teus estimats amics i ho passaríeu molt bé.
M’agradaria tant tenir-te aquí amb mi per fer-te mil petons, moltes abraçades, donar-te el regal que tu hagessis demanat i demostrar-te quant t’estimo. Avui hauria de ser un dia molt feliç en canvi per a mi, el dolor i la tristor es fa més agut, més insoportable. És tant dur fill meu!!!!
Vull que sàpigues que jo sempre celebraré aquest dia, ja que va ser el primer que et vaig tenir, el primer de 7 meravellosos anys de felicitat.
T’ESTIMO, T’ESTIMO, T’ESTIMO.
Desitjo que tot el meu amor arribi allà a on estàs.


9 comentaris:

  1. Estimats Loli i Jordi. Avui tot hem tingut present al nostre estimat Adam, en lo guapo que estaria avui. En la seva esverada manera de ser que sempre em fa pujar un somriure als llavis quan ho recordo i que tant ha arrelat entre nosaltres.
    Avui segur que una gran orquestra d'Angels t'han cantat feliz aniversari amb la forca que tots hem enviat. T'estimem molt reieto

    ResponElimina
  2. Loli, Jordi, Adam i Miriam, estimada familia, desde ahir la nit, que vam estar junts i tot avui ens hem sentit mes a prop vostre, pensant en la energia que despren l'Adam en un dia tant especial per ell.
    Gràcies Àdam per haver-nos regalat l'amistat dels teus pares, tu que tant has sabut aprofitar la dels teus amics. Et tenim sempre present i et sentim sempre a prop, especialment en Miki, que tot veien les vostres fotografies, de vegades plora la teva absencia, sobint explica anecdotes divertides teves i sempre recorda la teva alegria.
    Per molts anys Àdam, t'estimem:
    Nuri, Jordi , Jordi i Miki.

    ResponElimina
  3. Gràcies Titi, el saber que amb una vida tant curta ha aconseguir estimar i ser estimat per tanta gent, per a mi és un gran consol.
    Gràcies per estimar-lo tant i per estar al nostre costat.
    Petons

    ResponElimina
  4. Loli, Jordi, Adam i Miriam, estimada familia, desde ahir la nit, que vam estar junts i tot avui ens hem sentit mes a prop vostre, pensant en la energia que despren l'Adam en un dia tant especial per ell.
    Gràcies Àdam per haver-nos regalat l'amistat dels teus pares, tu que tant has sabut aprofitar la dels teus amics. Et tenim sempre present i et sentim sempre a prop, especialment en Miki, que tot veien les vostres fotografies, de vegades plora la teva absencia, sobint explica anecdotes divertides teves i sempre recorda la teva alegria.
    Per molts anys Àdam, t'estimem:
    Nuri, Jordi , Jordi i Miki.

    ResponElimina
  5. Moltes gràcies a vosaltres per tenir tant present sempre a l'Àdam, m'omple el veure com tothom l'estimava tant. Estic segura que ahir ell estava amb nosaltres celebrant el seu aniversari i jugant amb tots ells.
    Petons a tots quatre.

    ResponElimina
  6. Felicidades con retraso Adam!! 9 años que no has podido celebrar aquí, pero los que te queremos lo recordamos e imaginamos como lo pasarías en tu día, te tenemos presente día a día y me hubiera gustado que Leire hubiese tenido más recuerdos tuyos, por lo cariñoso que siempre has sido con ella, aunque no te preocupes que le hablaré de ti cuando lo entienda mejor... Un beso al cielo, et trobem a faltar... Y al resto Jordi, Loli y Miriam un abrazo con mucho cariño!!

    ResponElimina
  7. Muchas gracias Cristina por tenerle tanto cariño a mi rey, nos gratifica mucho que tenga tanta gente que le quiere y piense en él.
    Gracias por todo.

    ResponElimina
  8. Aun no se el dolor que pueden sentir unos padres al perder a su hijo, pero os admiro.
    Por esa fuerza, esa tenacidad, por ese valor y por ese corazon que teneis.
    Se que mis palabras no llenaran ese hueco que invade vuestro ser, que no alumbran ese camino de oscuridad de vuestra alma, pero tener por seguro que salen de lo mas profundo de mi corazon.
    ADAM Cariño tu estas en el cielo al lado de mi madre, ayuda a tus padres que an sufrido tu partia, ilumina con tu inmensa luz esa oscuridad que sus vidad y su ser.... por solo tu lo puedes hacer.... MIL BESOS AL CIELO TE QUERREMOS SIEMPRE VIDA

    ResponElimina
  9. Gracias Maria, el sabe cuanto le querias y nosotros también.
    Tengo claro que él nos ilumina a todos y nos da la fuerza necesaria para continuar, ya que todo él era luz, energia, alegría y amor.

    Cabrerita y ratini tienen un ángel personal que les cuida.

    ´
    Mil gracias y un beso

    ResponElimina