EL NOSTRE ÀDAM

EL NOSTRE ÀDAM

El nostre Àdam somriu i està content quan ens veu riure.
El nostre Àdam corre, salta, juga i crida omplint-nos sempre d'alegria.
El nostre Àdam ens abraça, repartint tendresa a tots els que estima.
El nostre Àdam és un regal immens amb el que ens ha obsequiat la vida.
El nostre Àdam és un futbolista apassionat que encomana als seus companys, la seva força i energia.
El nostre Àdam és com un savi antic, de qui hem après les coses importants.
El nostre Àdam és valent, com el més gran dels guerrers que ens ajuda a lluitar, per mirar sense por la vida.
El nostre Adam és sensible com una papallona, que transforma la tristor en alegria.
El nostre Àdam està en el blau del mar i en la claror dels estels que juguen amb la lluna.
El nostre Àdam està en els rajos de sol matiners i el verd de les fulles.
El nostre Àdam viu ara al nostre cor.
Anirem creixent plegats, sabent que no has marxat i les coses que semblen haver quedat pendents les farem junts i units per sempre.
Estimat Àdam gràcies per l'amor, la força i l'energia que ens dones.

(Jordi i Miki Juanola)

diumenge, 30 de setembre del 2012

UN PÀS ENDAVANT


 
Hola rei meu. En unes hores marxarem cap a Disney,  uff que difícil és fer-ho sense tu. Aquest viatge l’havíem de fer tots junt, ja el teníem encarregat, encara recordo el dia que havíem de marxar, el 27 de març de 2011, en canvi estàvem a la UCI vivint els pitjors moments de la nostre vida.

Després vaig decidir, que mai faríem aquest viatge, que sense tu no tenia cap sentit. Ara amb el temps m’he adonat que no era just per la Míriam, ni per tu, ja que se que el teu desig es que tirem endavant i que la Míriam sigui feliç. Per això, en homenatge a tu i perquè estiguis orgullós de nosaltres, lluito per continuar endavant i amb tot el dolor del meu cor, ens anem a Disney.   

Saps? Encara que ho intenti no puc canviar els meus veritables sentiments, penso que no és just, que ara hauria d’estar emocionada, contenta i nerviosa per aquest viatge meravellós , en canvi el dolor, l’angoixa i la desesperança envaeixen el meu cor. Sé que seran uns dies dolorosos,  veient en tot moment tot el que no pots viure, tot el que no podem gaudir amb tu, però intentaré concentrar-me en la felicitat que irradiarà la teva germaneta, ja que això, avui dia, és l’únic que m’omple.

Tinc clar que tu aniràs amb nosaltres, que estaràs tant present com sempre i que gaudiràs de cada somriure de la teva germana.

Àdam,  mai hauria imaginat que es pot arribar a estimar tant porfundament ... T'ESTIMO NINO MEU.
 

2 comentaris:

  1. Encara que aquest viatge hagi sigut una barreja de dolor profun, de nostalgia, de macança,etc.. segur en la riatlla de la Miriam podreu notar també la del Adam.
    Una abraçada
    Mare d'Arnau

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quina raó tens María, és curiós com al nostre dia a dia és poden barrejar simultàniament sentiments tant contradictoris en tot el que fem, per un costat l’enyorança, tristor i desesperança per la mancança del nostre estimat fill i a l’hora l’alegria de veure a l’altre feliç.
      Sí, puc dir que veure l’ il•lusió, alegria i felicitat de la Míriam ha compensat tots els nostres sentiments negatius i per suposat l’Àdam a estat present en tot el que hem fet.
      No pots ni imaginar com cada dia que passa la Míriam s’assembla més a ell en tot, a vegades fins i tot em sembla veure’l, en un gest, un somriure, unes paraules ....
      Petons a tots tres i dos cap al cel.

      Elimina